Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Terveisiä lomalta :)

Pitkän vuoden jälkeen on taas virallinen ensimmäinen lomapäivä ja mikä parasta, aurinko paistaa ja lämmintä piisaa pitkästä aikaa.

Näin ajattelin kuluttaa osan lomasta, rennosti ratkoen ja lukien. Ainakin muutaman päivän ajan.


Perjantain kylläkin startattiin mökkimaisemiin ja sunnuntaina lähdettiin käymään kotona. Esikoinen lähti tänään armeijaan, joten pitihän pikkuinen käydä ruokkimassa, että jaksaa :) En saanut mennä mukaan saatille, on vissiin poika oppinut tässä vuosien varrella, että äitiä ei kannata ottaa mukaan, koska se pillittää aina. No niin olisi käynyt nytkin, mutta säästyinpä kyyneliltä. Isäntä kyllä kelpasi kyytimieheksi, hyvä niin. Itse lähdettiin nuoremman pojan kanssa takaisin mökille muutamaksi päiväksi. Torstaina pitää jälleen poiketa kotona, kun pojan pitään päästä röntgeniin kätensä kanssa. Jospa nyt saisi jo kipsin pois! Ja täytyy se isäntäkin ottaa mukaan tänne, sillä kun alkaa loma vasta silloin, mutta sitten onkin pidempi loma tiedossa. Töihin ei ole paluuta, muuta kuin käydä kuittaamassa lomaltapaluurahat.

Vähän ikävämpää täytyy tässä kirjoitella tuosta viimeisestä työpäivästä, kun silmissä edelleen kummittelee. Lounaan jälkeen kuultiin, kun junan pilli huuti ihan mielettömästi ja tuumasin työkaverille, että niinköhän joku jäi junan alle. Menin omaan huoneeseen ja kohta tuo työkaverini kiljuu katsomaan ulos hänen ikkunastaan. Muutaman hetken katsottuamme junaraiteille ja aprikoituamme, onko raiteilla ruumis vai jotain muuta, päätyi työkaverini lähteä paikan päälle tilannetta tarkistamaan. No apua oli jo hälytetty paikalle, koska hälytysajoneuvojen pillit alkoivat seuraavaksi soimaan. Kyllä täytyy hattua nostaa palo- ym. miehille, jotka työssään joutuvat kaikenlaisiin elämän kirjoihin mukaan. No, tämä tästä, en viitsi kuitenkaan ihan kaikkea nähtyä kirjoittaa tänne, mutta voitte varmaan kuvitella, mitä kaikkea tuli nähtyä.

No palataanpas sitten tuohon menneeseen viikonloppuun. Lauantaina mökin yllä lenteli monta purjelentokonetta. Pitihän niistä summamutikassa yrittää kuvia saada :)Ensimmäinen liljakin on puhjennut kukkaan, kaunista. 


Ja näihin kukkaisiin tunnelmiin, mukavaa päivän jatkoa. Palaillaan!


- kirsema -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!