Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Terveisiä armeijasta :)

Maanantaina lapsukaiseni asteli armeijaan ja tänään, lauantaina, oli omaisten päivä. Noin viikko oli pojalla vierähtänyt ihan kivasti, mutta rankkaakin oli ollut. ensimmäisenä aamuna KOMPPANIASSA HERÄTYS klo 4.30! Muina aamuina herätys on ollut tunti ja vartti myöhemmin. Ryhtiäkin oli pojalle tullut roimasti vajaassa viikossa ja näytti jopa siltä, että hieman olisi painokin pudonnut, mutta itse kyllä väitti, ettei ole paino pudonnut. Ruokailusta sen verran, että hirveästi ei ole ehtinyt syömään: ruokailuun aikaa 10 minuuttia ja josta 5 minuuttia menee jonottamiseen.

Parkkipaikalle päästyämme ja autosta noustessamme käveli ujon näköinen poika armeijan kamppeissa meitä vastaan ja täytyy myöntää, että äiti herkistyi, onneksi oli aurinkolasit päässä :). Isäntä kyllä tuumasi, jotta et sitten ala pillittämään :) No minkäs sitä herkkydelleen mahtaa.

Tässä muutama kuva päivästä:


Punkkakin pedattu! Oli kerran joutunut tekemään uudelleen, kun oli joku ryppys jossain ollut. Tuvassa kahdeksan paikkaa ja yksi poika/mies oli jo toisena tai kolmantena päivänä lähtenyt takaisin kotiin.


Kaappikin järjestyksessä! On tuosta armeijasta ehkä jotain hyötyä :) Nyt täytyy kylläkin noista varusteista sanoa sen verran, että nuo pyyhkeet (roikkuvat ovessa ja taiteltava siten, että kaksi raitaa on näkyvissä) oli ihan karmeat. Ne näytti kamalilta ja eivät kuulemma olleet kovin mukavan tuntuisiakaan.

Ensi viikonloppuna on sitten tiedossa ensimmäinen viikonloppuloma ja vala olisi elokuun puolivälissä.

Nyt kun nämä on nähty ja oma mieli rauhoitettu, kun näki, etttä kaikki on OK, niin jatketaanpa lomaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa ja lomaa lomailijoille! Mökkisauna kutsuu...joten heippa :)

- kirsema -

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!