Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

lauantai 16. toukokuuta 2015

Ostoksilla :)

Taas täällä mökillä! On tässä tullut melkein joka viikonloppu käytyäkin täällä, mutta blogi-innostus ei oikein ole ollut päällä, joten ei päivityksiäkään ole syntynyt.

Tosiaan eilen tultiin taas viikonlopun viettoon ja oli aika erikoinen automatka tännepäin. Tultiin moottoritietä pitkin ja edessä ajeli auto, jonka meno näytti aika hurjalta. Auton kuski meinasi väkisin tehdä moottoritiestä kolmikaistaisen. Ja siis kyse ei ollut siitä, että hän olisi lähtenyt ohittamaan vaan auto oli jo valmiiksi ohituskaistalla, mutta kerta kaikkiaan suunta oli useampaan kertaan kohti sitä oikeata ajokaistaa. No jossain vaiheessa auto menikin oikealle kaistalle ja pääsimme siitä ohi, mutta pitkän matkaa se tuli perässämme ja meno näytti samanlaiselta. Itse ajattelin, mahtaako kuski kenties olla nauttinut miestä väkevämpaa, mutta ohitustilanteessa katsoin kuskia, niin vanhempi harmaahapsi siellä istuikin ratin ja penkin välissä. Toivottavasti pääsivät turvallisesti perille.

Tänään käytiin pojan ja miniän kanssa kirpparikierroksella. No mukaanhan tarttui niitä perinteisiä juttuja :) Käyttämättömiä "rannekoruja", jotka siis lähtee purkuun ja helmistä tulee ihan jotain muuta. Tarttui sieltä yhdet korviksetkin mukaan, niistä saa kivat riipukset.


Poikakin valitteli, kun ei hänellä ollut omia aurinkolaseja, mutta onneksi kirpparilta löytyi :)


No joo, koristeeksi autoon nuo hehtolasit on kuulemma menossa, koska on kuulemma muotia, että auton ulkopuolella jossain etumaskin ritilässä on aurinkolasit. Aha.Oikein leppoisaa lauantaita!

- kirsema -

6 kommenttia:

 1. Haa, mulla oli samantyyppinen ostos, kun kävin Kontissa:) Siis koru purkuun..

  VastaaPoista
 2. Upeita värejä noissa purkukoruissa. Oli myön nuo uusimmat luonnoksetkin. Se vihreä oli upea niinkuin sanoitkin. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, väriloistoa on, suorastaan huokuu kesää :)

   Poista
 3. Hyvä vinkki tuo, että ostaa vanhoja koruja kirpparilta ja kokoaa ne uudelleen omanlaisekseen. Uudet helmet maksavat aika lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja varsinkin, kun olen täältä kirppareilta bongannut jonkun myyjän, joka tosiaan myy uusia koruja, ilmeisesti jotain halpatuotantoa. Mutta kelpaa mulle :)

   Poista

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!