Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevään merkkejä

Ja taas tuli mentyä mökille viikonlopun viettoon, siis työn merkeissä viikonloppua vietettiin. Piha tuli haravoitua loppuun ja tulipa taas siistin näköistä. Mutta kyllä tuntuu selässä :(.

Vähän ennätin katsastella kevään merkkejäkin ja niin kuin sanontakin kuuluu...västäräkistä vähäsen, joten selvät kevään merkit on ilmassa, koska västäräkkikin hypähteli jo pihassa. Onpas muuten aamuisin melkoinen laulukonsertti käynnissä, kun eri lintuset availevat ääniään.

Perjantaina piipahtivat joutsenet, mutta enpäs kerkenyt näkemään niitä kaunokaisia. Lauantaiaamuna saapuivat kanadanhanhet vierailulle ja patsastelemaan lampeen. Aikansa kivellä kököteltyään alkoi piakkoin niiden keskinäinen keskustelu ja päättivät sitten jatkaa matkaa. Tosin palasivat sunnuntaiaamuna jo takaisin. Huvittavaa niiden paluussa oli, että nousivat naapurin mökillä rantaan ja eivät antaneet koiralle periksi reviiristään vaan koira joutui väistämään.


Ja toinen vakioasukas lammessa, telkkä. Kolmansista vakioasukkaista, sorsista, en saanut kuvia, kun uiskentelivat niin kaukana.


Maassakin oli jo havaittavissa kevään merkkejä. Viime kesänä istuttelin siskoltani saamia kukkia, mutta enhän nyt sitten enää tiedä mitä :) Mutta jotakin jo on alkanut nousemaan.


Nyt pidetäänkin parin viikon tauko mökkeilyssä ja sillä aikaa odotellaan lisää kevään merkkejä. Mukavaa kevään odotusta muillekin!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!