Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Mökkikuulumisia

Niin se kuulkaa loma etenee, enää ei ole kuin loput jäljellä (IIK!). Pitkin viikkoa olen tässä vähän siivoillut mökkiä ja yrittänyt haravaoida männynneulasia pois pihasta, mutta ei hommat oikein etene. Tänään sain kuitenkin mökin siivouksen päätökseen ja lyhdytkin jo kannettua kesäsäilöön. Kyllähän sitä ehtii, kun herää aikaisin eli tänään olin aamukahvin keitossa jo kuudelta aamulla :) Mutta kyllä on nyt ihana tunne, kun mökki tuoksuu raikkaalta ja on puhdasta.

Yhtenä päivänä pesin ikkunoiden sisäpinnoilta kärpäsen pa...t pois ja samalla sain jo vähän verhoja vaihdettua. Ja keittiöön ihan uusi tai siis minulle uusi, toiselle vanha:)


Lampikin on sulanut sitten tänne tulosta. Rannassa oli sulaa, mutta eilen lähti jäät sulamaan vähän isommalti. Tänä aamuna oli jo sorsapariskuntakin uiskentelemassa tutuissa vesissä.

Olin kyllä ajatellut jatkaa tänään pihan haravoimista, mutta eipä taida kannattaa tuonne tuuleen mennä. Toisaalta tuuli veisi mennessään roskat, joten ei tarvitsisi niitä ajella pois :) Jaa, saapi nähdä joutuuko haravoimaan uudelleen jo haravoidut roskat. Ovat meinaan kasoissa vielä pihamaalla, kun ajattelin, että sitten yhdellä kertaa kaikki pois. Voi itku :(

No, jatkanpas tässä tuulen kuuntelemista ja yritän keksiä jotain järjellistä tekemistä tälle päivälle...ehkä uppoan korujen maailmaan tai kirjan maailmaan :)

Mukavaa päivän jatkoa!

- kirsema -

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!