Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Keskikesän aikaan

Tulihan vietettyä keskikesän juhlaa...no miten sen nyt ottaa. Olin niin itsekkäällä tuulella, että en paljon muiden seurasta nauttinut, koska oli kylmä (ei huvittanut istua ulkona palelemassa), väsytti (oli rankka työviikko takana) ja itse asiassa: ei huvittanut. Viihdyin oikein hyvin lämpimässä mökissä kirjan kanssa. Oli helppoa olla itsekäs, kun oltiin vaan oman porukan kesken mökkeilemässä.

Ja huvittamisesta vielä sen verran, ei edes huvittanut kameran kanssa heilua. Olenpas ollutkin oikein parasta mökkiseuraa :)

Sen verran kuitenkin sain kammettua itseäni pihalle kameran kanssa, että  kävin napsaisemassa muutaman pyöräkuvan, kun olen täällä kertoillut tuosta kevariprojektista. Nyt se eteni siihen pisteeseen, että on valmis. Tässä kuvassa ei vielä ihan valmis, mutta melkein.

Tulihan muuten tarroille hintaa. Itse tarrat maksoivat muutaman kympin, mutta postikulut olikin sitten 70 €. No isäntä oli tarrasarjan pojalle luvannut, niin eipä auttanut muuta kuin maksaa, vaikka kuinka kirpaisi :)
Isäntä innostui askartelemaan jostain hiiilikuitujutusta tuon putkessa töröttävän Beta -koristeen. Se on itse asiassa aika hieno.

Ja ihan pikkusen piti päästä fiilistelemään pyörän selkään. Kuskilla on kylläkin edelleen käsi kipsissä, joten ajoja saapi odotella näillä näkymin vielä kolme viikkoa, mahdollisesti vähemmän tai sitten enemmän. Torstaina on pojalla jälleen röntgen, joten silloin tietää sitten enemmän.


Jottei ihan pyöräjutuksi menisi, niin oli meillä aattona käynyt Juhannustonttukin piipahtamassa ja jättämässä tervehdyksen. Kyllähän me paikalla oltiin, mutta niin autuaana päiväunilla, että tonttu ei raaskinut herätellä nukkuvaa väkeä :)

Vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa arkista aherrusta ja sitten alkaisi loma. Toisaalta ei mitään hirveää hinkua vielä lomalle ole ollut noiden ilmojen takia. Jospa se ilmakin ehtisi lämmetä lomaan mennessä, ettei sentään tarvitsisi koko kesää villasukissa kulkea :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!