Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Yksinäinen yö

mökillä sujui oikein mallikkaasti.

Palataanpa vielä hetkeksi eiliseen. Ja niinhän siinä toden totta kävi, että vettä alkoi satamaan ja sitä hetken aikaa tulikin oikein rivakasti. No sadehan ei sinänsä haittaa, kun on katto pään päällä :) Saunomisen jälkeen lösähdin sohvalle makoilemaan ja katselemaan, kuinka sadepisarat tanssivat lammen pinnalla. Oli oikein rentouttavaa ja unettavaa katsella sadepisaroiden tanssia. Ja pitihän se perinteinen grillimakkarakin syödä, mutta ei se sitten oikein maistunutkaan, vaikka kovalla vaivalla sen yhden makkaran kävin grillaamassa! Taisi olla syynä muu herkuttelu, kun sitä kerrankin sai tehdä yksinään ;)

Aikani telkkaria katseltuani, hiippasin sitten sänkyyn kirjan kanssa. Kirjan lukeminen on varmaa unilääkettä, joten kauanhan en sitä ehtinyt tekemään, kun uni alkoi voittamaan. Kissakin huomasi, että valot sammuivat ja silloin se alkoi, oli sitten ihan pakko alkaa maukumaan. Muutamia maukumistuokiota toteutettuaan se sitten taisi todeta, että eipä näyttänyt olevan vaikutusta ja paineli itsekin nukkumaan. Niin nukkua porskuteltiin, tai ainakin itse niin tein, aamuun asti. Kerran heräsin yöllä ääniin, mutta onneksi se oli vain sateen aiheuttamaa ropinaa :) No niin, lopputulema tässä sitten oli se, että ihan turhaan jännitin tätä yksinäistä yötä täällä mökillä. Mutta aivan varmaa on, että pimeän aikaan en aio yksinään mökille tulla. Se ei jostain syystä houkuttele laisinkaan.

Aamulla ilma alkoi pikkuhiljaa näyttää lupaavalta auringon suhteen, mutta eipäs sitten täyttänytkään ihan satasella lupaustaan, on välillä antut aikamoisia vesikuurojakin. Koska kylmäkin oli, niin aikani kuluksi sitten lähdin käymään kylän kaupassa ostaakseni vähän jotain syötävää ja päivän sanoman. Aikaisempina vuosina kautta aikojen on päivän lehdet saapuneet n. klo 10 kauppaan ja niin oletin olevan edelleenkin, mutta kysyessäni päivän lehtiä, kertoi kaupan täti, että ei niitä enää nykyään saa kuin puolen päivän jälkeen! Mitä? Nii-i, tuumasi täti ja kertoi vielä että aikaisemmin lehdet ovat tulleet bussilla, mutta ko. bussi ei enää kulje tänne kylälle, joten lehdet ovat sitten postipojan kuljetettavana ja kun postipojalla on kierrettävänä koko pitäjä, niin lehdet tulevat aina joskus. Että silleen sitten täällä!

No mutta ,ilman sen kummempaa, heippa jälleen kerran. Alan keitellä päiväkahvia ja odotella miedän perheen pärinäpoikia saapuvaksi. Toivottavasti eivät ole pahemmin kastuneet tuolla matkan varrella ;)

Mukavaa päivän jatkoa!

terkuin

- kirsema -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!