Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Eläimellistä menoa :)

Kylläpäs tämä mökillä oleminen alkaa pahasti näyttämään siltä, ettei mitään saa tehtyä, paitsi näitä jonnin joutavia päivityksiä. Syitähän tuohon tekemättömyyteen on löytynyt: liian tuulista, liian sateista tai liian kylmää ja kohtahan ne Siperian helteetkin pitäisi tulla, joten silloinhan on liian kuumaa tehdä mitään ;)

Aamulla katselin lammen pintaa ja suuri joukko vesikirppuja oli parkissa lähellä rantaa. No tokihan ne piti käydä kuvaamassa, että on edes jotain tekemistä ;). Kuvassa ei ole edes kaikki kirppuset.

 


Pari päivää on täysi vesiämpärikin ollut rappusilla odottelemassa parempaa paikkaa ja kuinka ollakaan, oli veteen laskeutunut korento. Poika pelasti korennon terassille ja tietenkin hyökkäsin taas kameran kanssa paikalle. Kerrankin oli mahdollisuus saada korento kuvattua. Korento pääsi jälleen siivilleen kuvaussession jälkeen, joten pelastus taisi tulla juurikin oikeaan aikaan.


Internetin ihmeellisestä maailmasta etsiskelin, jälleen aikani kuluksi, mikähän korento mahtaa olla kyseessä. Tuo lajituntemus kun ei satu olemaan millään tolalla niin elukoiden kuin kukkienkaan kohdalla. Sieltäpä löysinkin sitten vastauksen, tummasyyskorento! Toki voi olla, että on jokin muukin, mutta kovasti ainakin muistuttaa kyseistä korentoa.

Jatkanpa tässä nyt tätä jouten oloa tekemättä yhtään mitään ja huomenna sitten loput. Itse asiassa huomenna taitaa olla edessä kotona käynti ja illalla takaisin. Onneksi matka on lyhyt, joten voi päiväseltäänkin käydä kotona.

Helteitä odotellessa ja mukavaa päivänjatkoa toivotellen

- kirsema -

2 kommenttia:

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!