Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Jonninjoutavaa höpötystä :)

Eilispäivänä käytiin ohikulkeissamme Muurlan lasitehtaalla katsastamassa ja voi mitä kaikkea ihanaa, mutta kallista, siellä olikaan tyrkyllä. Mitään en raaskinut ostaa, vaikka mieli olisi tehnyt! Lasinpuhaltajatkin olivat lomalla, joten sitäkään emme nähneet.
Samalla poikettiin Muurlan Suoramyynnissä, jossa on ollut kaikkea ihanaa myynnissä alkaen aina elintarvikkeista ihaniin käsitöihin. Mutta tällä kertaa olikin sitten aivan hukkareissu. Kauppaa oli pienennetty varmaan puolella ja hyllyt notkuivat tyhjyyttään ja käsitöitä muutama hassu. Harmi, sillä sieltä on löytynyt tosiaan esim. kivoja pikku lahjoja, joita ei kaupoista saa.

Palataanpa sitten sieltä reissun päältä takaisin tänne mökille. Näitä lintuja olen ihmetellyt siitä saakka, kun tänne saavuin. Ne ovat aika isoja ja laulavatkin aika lujalla äämellä. Tutkailin lintukirjaakin, mutta kun ei minkäänlaista lintutuntemusta, niin oli kuin olisi etsinyt neulaa heinäkasasta. Sitten yhtenä iltana onnistuin ikkunan läpi kuvaamaan tuon otuksen ja kysyin linnusta mieheltä. Ensin hän käsi katsoa siitä samaisesta lintukirjasta, miltä närhi näyttää, tein työtä käskettyä ja eihän se nyt alkuunkaan ollut närhi. Mies mietti hetken ja kehotti katsomaan rastasta. Etsin rastaan kuvia ja Bingo! Linnulle löytyi nimi: kulorastas. Vielä piti tutkia asiaa netistä ja kyllä se samalta näyttää.

Eilisilta oli ihanan lämmin ja lammen pinta tyyni. Kirkkaan taivaan ansiosta sain hauskan kuvan lammen pintaan heijastuvista puista.


Oikein mukavaa viikonloppua

terkuin

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!