Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

torstai 18. heinäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin...

voin ottaa iisimmin!

Jep, tämä viikko on lomaa jo ollut itselläni, joten päätinpä sitten lähteä mökille yksikseen, mies ja poika tulee huomenna perässä. Saas nähdä kuinka tässä käy, kun olen vähän arkajalka ja illan tullen voi mielikuvitus alkaa tekemään tepposiaan, kun silloin on tapana kuulla kaikki risahdukset ja rasahdukset.

Isännän sisko oli täällä mökkiä pitämässä puolentoista viikon verran ja kiitoslahjojen seasta löytyi kortti. No, hän tiesi, että tulen yhdeksi yöksi tänne ihan itseni kanssa, joten kivana likkana oli sitten jättänyt varsin huumoripitoisen kirjoituksen peräänsä ja kirjoitti nähneensä karhun. Jep!

Niihän siinä sitten kävi taas ihan perinteisesti. Meillä kun alkaa loma, niin ilma ei näytä suosivan, ainakaan tänään. Kun tulin niin taivas oli tosi synkkä, mutta nyt on jo vähän kirkkaampaa ja yltyi sitten tuulemaankin aika napakasti.


Ei täällä kuulema ole vettäkään sadellut ja sen huomaa aina tuosta melkein keskellä lampea olevasta kivestä. Normaalisti se on melkein kokonaan veden peitossa, mutta nyt on kiven laki kovastikin näkyvillä.


Käytiin muuten alkuviikosta hakemassa nettitikku ja lisäantenni, ettei ihan mökkihöperöidy täällä metsän keskellä. Ihan kohtuullisen hyvin tuntuu toimivan, kuvien lataus vaan kesti julmetun kauan. En tiedä onko, liittyvätkö nämä kaksi asiaa toisiinsa, mutta näillä mennään.

Tässäpä nämä tuiki tärkeät uutiset tältä rintamalta tällä kertaa. Nyt nappaan kirjan käteeni ja kohta alan lämmittämään saunaa. Ihanaa, kun ei tarvitse miettiä tällä hetkellä kenenkään muun tekemisiä ja aikataulua, vaan voi tehdä oman mielensä mukaan asiat.

 Voi olla, että huomenissa laitan juttua, kuinka yksinäinen yöni täällä sujui :)

terkuin

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Mun loma alkoi nyt! Olispa mukava ollakin mökillä,jos olis semmoinen. Mutta loma on kuitenkin lomaa,oli missä vaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana tunne tuon loman alkaminen :) ja toden totta, loma on lomaa paikasta huolimatta!

   Poista
 2. Niin ja varmaan oli sisko nähnyt karhu-oluen:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!