Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

torstai 1. toukokuuta 2014

Vappua mökillä

Täällä taas, tosin pörhällettiin jo eilen tänne. Ihanasti menee kalenterissa tämä Vappu, kun oli vielä yksi vanha lomapäivä jäljellä, jonka sain nyt tuhlattua huomisen myötä, joten ihana pitkä viikonloppu edessä. Ja sopivasti myös Vapun kunniaksi saimme juhlajuomaa, joka tosin eilisen väsymyksen myötä on edelleen korkkaamatta.

Meillä oli siis töissä eläkkeellelähtöjuhlat ja päällikkö halusi muistaa toimiston kolmea ilon ja naurun tuojaa huumoriperäisillä jutuillaan. Tosin on siellä muitakin ilopillereitä, mutta kiitos huomioimisesta. Oli muuten ihanat juhlat, meinasi kyllä tuo "siitepölyallergia" vaivata useampaakin siellä, mutta allergioista päästiin eroon tuomalla sitä huumoria juhliin :)

No matkalla mökille ymmärsin, että ei ole muuten yhtään pulloa simaa mukana saatika sitten ilmapalloja tai muutakaan krääsää. No pysähdyin kylän kauppaan hakeakseni simaa ja muutakin evästä, mutta eihän siellä ollut pullon pulloa simaa, joten ollaanpas sitten kuivin suin.


Mökille päästyäni näin sitten mökkinaapurilla olevan ilmapalloja roikkumassa. Ei muuta kuin anelemaan pari palloa meillekin ja kiltti naapuri kun on, niin saimme sentää ilmapalloja :)

Ihan asiasta kolmanteen, täällä sataa juuri nyt lunta/räntää ihan reippaasti :(

Viime kerralla istuttelin niitä pioneja ja jossain vaiheessa uurastuksen jälkeen ymmärsin, että kaikki eivät tainneet ollakaan pioneja ja jännityksellä odotin, onko kasvanut mitään ja jos on, niin mitä.

No yhdestä olen nyt varma, raparperiä tuli istutettua jonkin muun kanssa :) Täytyypä kaivella raparperi ylös ja istuttaa se jonnekin muualle...jos ilmat antaa myöten tehdä pihahommia.Keltavuokotkin ovat kukassaan, ne on niin kauniita

Rantakoivuunkin on pienet, hennot lehdet jo puhjenneet

Liljatkin ovat jo aluillaan
 
Yön ajaksi terassille jääneeseen vesiämpäriin oli tällainen päättänyt mennä uiskentelemaanJa voi kauhistuksen hämähäkki...että mä kammoan näitä ötököitä. Nostin terasilla olleen lyhdyn viedäkseni sen kesän ajaksi varastoon ja sen alta löytyi tämä, maailman inhottavin eläinlaji. Onneksi ei sentään tippunut lyhty käsistä, on meinaa isännän aikoinaan tekemä lyhty.


Tässä tämän päviän päivitys. Nyt tulee lunta/räntää jo vähän enemmän, grillikopin kattokin on jo valkoisen harson peitossa melkein kokonaan, joten taitaa pihahommapäivä muuttua sisätilaan elokuvapäiväksi.

Mukavaa Vappupäivää!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!