Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lankalauantai

Ihana aurinkoinen ja lämmin päivä, kevät on siis saapunut. Tähän alkuun kuitenkin vielä eilistä, pojat - isäntä ja nuorempi poika - lähti ajelemaan tuonne melkein lähettyville


ja sinnehän piti sitten lähteä videokuvaamaan ajamista ja samalla tuli napsittua vähän luontokuvia.


Tuolla oli ihan mielettömästi leppäkerttuja. Ensin kun näki yhde, sitten toisen ja kohta niitä olikin näkyvillä vaikka kuinka paljon.


Tämän päivän hommat ovatkin sitten olleet tuolla pihamaan puolella, sitä perinteistä pihan haravointia ja tällä kertaa vähän istuttelemistakin. Kiltti naapuri oli saanut juurakoita ja mitä lie ja toi osan meille, kun ei itse viitsinyt kaikkia kaivella ja istutella omaan pihaansa. Kyllähän minulle toki kelpaa, kun halavalla saa :)

Ensin esikoispoika pääsi kaivuumestariksi ja monttuhan se siihen syntyi

Monttuhan toki täytettiin uudella mullalla ja juurakoilla, joiden pitäisi olla pionia. Nyt jälkeenpäin juolahti tuossa mieleen, että jos niistä olikin osa raparperiä, koska puhe oli eilen myös siitä. No jos tähän multakasaan jotain sitten kasvaa, niin hyvä, mutta parempi tietysti olisi, että kaikki olisi samaa ja mieluummin sitä pionia. On vähän hassu paikka raparperipenkille.

Itse pääsin helpommalla ja työnsin vain pienen kaivuun jälkeen maahan muutaman narsissin ja helmililjamättään

Nyt mulla menee ihan kohta tän koneen kanssa hermot. Jatkuvasti nettitikku tiputtaa 2G:lle ja silloin ei päivtyksestä tule yhtään mitään ja nyt saattaa jälkikin olla sitten sen mukaista. No niin, taas tipahti. Lopetanpa sitten tällä kertaa tähän. Palaillaan paremmalla onnella.

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!