Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

perjantai 18. huhtikuuta 2014

PitkäperjantaiTervehdys! Täällä ollaan taas :) Itse asiassa tultiin jo eilen iltapäivällä tai kaikki tultiin hieman eri aikaan, kun kaikkien pitää päästä tulemaan omalla kulkupelillä. Itse saan tulla autolla kissan ja kamojen kanssa, muut tuovat itsensä pyörällä perille. Tällä kertaa myös nuoripari tuli omia aikojaan omalla autollaan. 

Aamu valkeni hieman pilvisessä säässä ja muutama vesipisarakin tipahti taivaalta, mutta nyt on niin komea auringonpaiste ja lämpötila ulkona + 10,5 astetta. Ihanaa kun paistaa aurinko, mutta tuulla ei tarvitsisi.

Isäntä sitten hankki mökille uuden painepesurin, kun vanhassa kuulemma oli niin heikot paineet...
No sitähän sitten piti myös testailla, autot ja moottoripyörät on pesty ja myös venhomme sai puhtaan pinnan.
Nuoripari tuossa keväällä, vai milloinkahan se oli, osti autoonsa uudet kaiuttimet, mutta homma jäi silloin puolitiehen, kun ei ollut korokepaloja. Nyt on tarvittavat tilpehöörit hankittu ja eikun hommiin
 Meille on muuten pesiytynyt tänne uusi sorsalaji...sinipääsorsa :) Aamulla kahvipöydässä esikoiseni, joka on siis ollut olevinaan bilsantunneilla koulussa, tokaisi nähtyään sorsia lammessa niiden olevan sinipääsorsia. Juurikin näin, lajituntemus on kohdillaan.

Mukavaa perjantain jatkoa!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!