Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

maanantai 28. lokakuuta 2013

Talviunille :)

Viikonloppu 25-27.10.2013

Voi kamaluus, mikä viikko oli töissä. En tuollaista muista kokeneeni! Onneksi koitti mökkiviikonloppu. Perjantaina tohinalla töiden jälkeen kotiin, viimeiset tavarat (läppäri tarvikkeineen) äkkiä kassiin ja kamat sekä kissa kyytiin ja menoksi. Ajattelin kyllä, kun läppäriä pakkasin, siis ilman silmälaseja, että onpas joku ollut kiltti ja nostanut koneen pöydälle odottamaan lähtöä. Sen pidemmälle en asiaa miettinyt, olin vain tyytyväinen apuun.

Perille päästyäni aloin jossain vaiheessa virittämään konetta ja ihmettelin, kun lisäantenni ei pysy paikallaan. Onpas kiinnike venynyt omituisesti! ja kuinka nettitikkukaan ei mene tutulle paikalle. Aikani näitä pyöriteltyäni aloin katselemaan tarkemmalla silmällä konetta, (nyt oli jo silmälasit päässä)...eihän se ole edes oma kone! Ilmankos oli vaikeuksia viritellä konetta. No eihän siinä mitään, koneen omistaja on mukana mökillä, joten ei hätää, koneelle pääsy onnistuu :) Mutta nuolaisu tapahtui kuitenkin ennen aikojaan, ei saatu nettitikkua toimimaan, ei millään ilveellä, vaikka kesällä se toimi. No ehkäpä ihan tervettä olla välillä ihan ilman yhteyksiä ulkomaailmaan.

Niinpä jäi sitten aikaa ottaa jonnin joutavia kuvia, joten tästä lähtee:


Keittiön pieni ikkunan vieruinen seinänpätkä, jota koristaa kirpparilöydöt.
Maustelaatikon maalasin ihan itse omilla pienillä kätösillä joitakin vuosia sitten. Koristeiksi liimasin puukukkasia.


Paperin kulutus on aika huimaa tuolla mökkiolosuhteissa, joten ruoka-pöydällä on valmiina rasia, jossa servetit.Ruokapöydän yläpuolella roikkuu tämä tuikkujuttu, jonka edellinen mökin emäntä sai joskus lahjaksi. Pois en sitä halua ottaa, joten roikkukoon siinä, eipähän se ketään häiritse.


Tämä peili taisi aikoinaan olla päätymässä peilien taivaaseen, mutta sainpas pelastettua. Eihän se mikään kaunotar ole, mutta vanha.


Syömään!
Tästä ei itselläni ole tarkempaa tietoa, mutta vanha se on. Jossain vaiheessa naru katkesi, en tiedä oliko alkuperäinen, ja se piti uusia.Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua, sadeilma, joten jouduin niitä muokkaamaan rajummalla kädellä. No, sadeilmasta päästiinkin sitten seuraavaan asiaan:


Tuli käytyä lauantaina päivällä isolla kylällä ja sorruttiin ostelemaan hieman elokuvahyvää. Ja kun herkkuja tarjolla, piti myös käydä ostamassa pari leffaa, koska varastossa olevat elokuvat on nähty niin tuhat kertaa. Tosin tässä kohtaa isäntä toteaisi, että jotkut muuten katsoo elokuvia luomien läpi. Oikeassahan tuo, niin kävi tälläkin kertaa. Mutta näin ekan leffan alun ja lopun ja seuraavan sitten kokonaan!

Kuulkaapas ystävät, nyt on aika päästää vakituiset vierailijat, satunnaiset vierailijat, mökki sekä blogi talviunille. Kiitos kaikille lukijoille ja tervetuloa keväällä jälleen vierailemaan! Onhan tietenkin mahdollista, että mökkihinku voittaa ja poiketaan mökille jo ennen kevättäkin, mutta viimeistään keväällä palailen tämän blogin pariin.

Oikein ihanaa syksyä, joulua, uutta vuotta, talvea ja mitä kaikkea mahdollista tähän väliin mahtuukaan!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!