Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

perjantai 16. elokuuta 2013

Viimeinen virallinen

Tämä se on kai sitten se viimeinen virallinen lomapäivä, mutta onneksi on sentään ollut melkein kokonaan aurinkoista, pieni vesikuuro osui kohdalle.

Eilen illalla napsin vähän maisemakuviakin eli mökin terassilta katsottuna tämä on maisema vasemmalle. Tosin tätä ei ole kuvattu terassilta vaan sieltä "puolukkametsästä". Tuolla lammen perällä asustelee kesäisin kurkia.Ja tältä maisema näyttää, kun katselee terassilta oikealle.


Grillikopin takaa löysin satoa, jota en tunne, koska en ole näiden ystävä, joten saavat olla ihan rauhassa minulta.

  

En edes tiedä ovatko nämä ruokasieniä, mutta jollekin on pala kelvannut :)


Alkukesääköhän se oli, kun laitoin kuvan tulevasta puusavotasta eli liiterin päädyssä olevan puupinon siirtämisestä liiteriin. Näin paljon on sillä saralla tapahtunut:


eli ei mitään, kuten kuvakin sen kertoo. Saunapuita olen itse pinosta jonkin verran ottanut, joten ehkä tämä on sitten syksyn hommia :)

Tässäpä nämä kuuluiset mökkirintamalta tällä kertaa. Kiva, jos piipahdit vierailulla ja tule toki toistekin! Ja oikein mukavaa elokuista viikonloppua!

- kirsema -

4 kommenttia:

 1. Oi,niin loppuu lomat alkaa uuden odottelu:)
  Olisko lampaankääpä tuo? Jos on, niin on tosi herkullinen paistettuna pannulla. Mutta en uskaltaisi poimia minäkään, jos onkin valkoinen kärpässieni: se on silloin viimeinen ateria.
  Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 2. Mikä upea maisema! Hmm. Mahdatkohan käydä tässä blogissa lähiaikoina? Heitin sinulle nimittäin haasteen tähän blogiin. En tiedä onko sinulla tapana vastata näihin, mutta käy kurkkaamassa http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/2013/10/playmobil-avaruusalus-ja-haaste.html - ja vastaa, jos ehdit ja siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Matleena ja kiitos myös, että tulit vakituiseksi vierailijaksi mökillemme :)

  Käynpä kurkkailemassa haasteen ja voi olla, että vastailenkin siihen :) Itse asiassa mulla on täällä toinenkin haaste, jonka sain kesällä, mutta se jäi surutyön takia kesken. Ehkäpä yhdistän nämä molemmat jossain vaiheessa!

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!