Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

torstai 15. elokuuta 2013

Loma lähenee loppuaan...

Viimeisiä lomapäiviä tultiin viettämään mökille, kun sopivasti nuorimmaisella on perjantaina koulusta vapaapäivä. Tai ei se ihan niin vapaa, tekivät maanantaina tämän päivän muutaman tunnin sisään. Vähän jännitti tulla tänne, koska juuri mökillä ollessamme sain ikävät uutiset ja itse asiassa istuin juuri tässä samassa paikassa, mutta hyvin tämä on mennyt. Itse asiassa käytiin pikareissu täällä tässä välissä, kun jäi pikalähdön jäljiltä tavaroita tänne, jotka käytiin hakemassa.

Kävin tuossa vähän kuvailemassa loppukesää ja löysin kanervasta tällaisen pikku matosen tai mikä sitten ikinä onkaan, mutta oli niin söpö ja sonnustautunut samaan väriin kanervan kanssa :)

Pari senttiä maksimissaan oli matosella pituutta.


Eipä juuri pihlajassakaan marjoja näköjään ole
Puolukat näyttävät kypsyvän
"Puolukkametsä" muuten löytyy muutaman askeleen päästä eli tämän kiven toisella puolella on valtaisa kukkapenkkini

ja tästä näkymää etupihan puolelle ja pari muuta isoa kiveä. Eli näin lähellä se on ja etupihan toisella puolella on puolukoita lisää samoin kuin mustikoitakin.


Tuon ensimmäisen kuvan kiven lähistöltä löytyy myös raparperia, kaikki kolme. Penkki oli joskus suurempi ja jotain joskus tein, en muista mitä, niin sen jälkeen taisi mennä yksi kesä, kun ei tullut raparpeia, mutta sen jälkeen sieltä on puskenut muutamia varsia lehtineen. Ehkä joku päivä niitä tulee enemmän ja vähän korkeampia, näissä kun ei vartta ole juuri nimeksikään.


Ja vielä oli yksi liljakin kukassa


Vielä viimeiseksi tälle illalle kuva kiusaajasta, joka teetättää yhdessä kavereidensa kanssa paljon työtä


Mukavaa torstai-iltaa. Ihanaa kun ei sada vettä!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!