Punaisen mökin tarinoita

kirsema tarinoi tässä blogissa mökkielämästä. Tervetuloa siis mökkeilemään kanssani!

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Kuulumisia mökiltä

Melkein ensimmäinen viikko takana ja edelleenkään ei lomasää oikein helli meitä, vuoroin sataa ja paistaa. Hiki ei pääse tulemaan, tälläkin hetkellä villasukat jalassa!

Yhtenä iltana pärähti rantakivelle harmaahaikara (luulen sen olevan harmaahaikara), mutta ovea en uskaltanut avata kuvaamista varten, joten kuvaus suoritettu ikkunalasin läpi. Ei se kauaa patsastellut, kun lennähti lammen perälle kaislikkoon.

Tuonne perälle se siis singahti
Ei ole rapukausi vielä tainut alkaa, mutta ei tämä syötävä olekaan
Poika innostui taas kalastelemaan ja ahveniahan sieltä tarttui koukkuun. Ne vaan maistuu niin mudalle ettei niitä itse viitsi syödä, mutta kissa pääsee herkuttelemaan :)
Ja totta totisesti Peppi oli yöllä herkutellut grillattua ahventa sillä seurauksella, että järsittyjä ahvenia oli aamulla pitkin lattiaa.
Älä häiritse ruokalepoani! Nyt otan unet IKEA -kassissa.
Vielä hetki elukoita, muurahaisten vallankumous käynnissä. Niitä on lattialla ja katossa ja joka paikassa!
Välillä kukkaisloistoa
Oma maa mansikka, muu maa mustikka. Yksi ainokainen mansikan taimi on jäljellä vanhasta mansikkamaasta ja nyt on jopa tulossa muutama mansikka, tosin vielä raakoja. Saas nähdä saako kypsää mansikkaa muuta kuin naapurin mansikkamaasta. 
Eilen tepastelin pihan toisella puolen ja mustikat ovat kypsyneet. Täytyy ehkä hakea niitä vähän pois, jotta saa piirakkaa.
Hommia! Isännän velipoika pilkkoi kasan klapeja, jotka pitäisi pinota :(
Ja vähän jo jatkoin riviä, mutta eipä ollut selkä samaa mieltä. Täytyy jatkaa vähän kerrassaan jos ehtii siis viitsii. Ensin pitäisi kuitenkin lähteä puita hakemaan ja pilkkomaan toisesta paikasta, jahka ennättää.
Ja isännän ajanvietettä. Kun sataa, niin voihan sitä pyörää hinkuttaa grillikopissa :)

Piristävää perjantaita!

- kirsema -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla ja arvostan mukavaa kommenttiasi!

Anonyymit käyttäjät eivät voi jättää kommentteja!